“El nostre repte és aconseguir joguines per a un miler d’infants”

La campanya Joguines Solidàries recull donatius fins al 4 de gener a la Marquesina de la via Júlia

Els voluntaris demanen la col·laboració dels veïns i veïnes per atendre infants d’entre 0 i 14 anys, que han estat derivats de Serveis Socials.  “Estem organitzant la campanya en col·laboració amb l’Eix Comercial de Nou Barris i Serveis Socials-  explica Samuel Aran, pastor de l’Esglèsia 9 Barris – El nostres objectiu és arribar a mil nens que estan sent atesos per Serveis Socials. Necessitem joguines educatives, no violentes, que tothom puguin jugar amb elles.  També material escolar, esportiu, i joguines que es puguin compartir en família o entre germans.”  També s’accepten caramels envasats, complements, colònies,  i tot allò que sigui susceptible de ser regalat. Per les característiques de la campanya no es pot acceptar ni menjar ni roba. Els organitzadors demanen que tant les joguines com els jocs de taula de segona mà estiguin en bon estat.  “Les joguines han d’estar sobretot en bones condicions, no podem donar joguines trencades, i hi ha d’haver totes les peces, és essencial”,  afegeix Bhavani Sánchez, una de les voluntàries de la campanya.

Els organitzadors fan una crida especial per cobrir la franja d’edat entre els 8 i els 14 anys, un perfil complicat d’atendre.  “El que costa més són els perfils dels 8 anys cap amunt. Aquí entren els jocs de taula, el material escolar i esportiu com ara pilotes. És el material que més apreciem perquè és el que més costa d’aconseguir.”

Els voluntaries estaran a la via Júlia fins al 5 de gener,  tots els dies (excepte Nadal i l’1 de gener).  “La idea és rebre joguines fins abans del dia 4, que és quan fem el repartiment. – explica Aran – Ara estem repassant tot el que rebem i fem les bosses que rebrà cada usuari. Però la idea és rebre-ho quan abans millor, per poder repassar-ho.”

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies