S’inicien els primers treballs per obrir un camí des de Ciutat Meridiana a Can Cuiàs

El camí enllaçarà el final del carrer de Pedraforca amb la zona industrial de Montcada

Aquests dies s’inicien les obres d’un nou camí de vianants que unirà el carrer de Pedraforca, a la part alta de Ciutat Meridiana, amb el carrer de les Agudes, a l’altura de Can Cuiàs. El camí vol millorar l’accessibilitat de la zona especialment cap a Montcada i Reixac, millorant un petit sender que els veïns han anat obrint, però que presenta moltes dificultats. L’actuació inclou la instal·lació de mobiliari urbà, d’enllumenat i la implantació de la xarxa de reg. També es faran les obres d’adequació a la intersecció del carrer de les Agudes i el passatge de Wagner. Està previst que les obres acabin el proper mes de maig.

A més d’aquest camí per a vianants, els veïns de Ciutat Meridiana esperen també en aquest indret l’inici de les obres que han de donar sortida al carrer de Pedraforca per als vehicles. Una sortida que també es donarà pel talús i enllaçarà d’igual manera amb la rotonda de Can Cuiàs. Aquests treballs haurien d’haver començat fa un any, però s’han retardat per problemes en el procés d’expropiacions de terrenys.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies