El paper de regal més solidari

Una caseta a la plaça del Virrei Amat embolica les compres fetes al comerç de barri

Aquestes festes ha tornat “L’autèntic paper del Nadal”, una inicativa impulsada pel comerç de la ciutat i l’Ajuntament de Barcelona. Diverses casetes instal·lades per tota la ciutat embolicaran amb paper sostenible i roba solidària els regals comprats als comerços de proximitat, que formin part de les entitats comercials. I és que un dels objectius del projecte és conscienciar de la importància que té comprar i mantenir viu el barri on vivim, passegem, aprenem o juguem.

En total hi ha quinze casetes situades a diferents zones comercials de la ciutat. En el cas de Nou Barris, trobareu una parada a la plaça del Virrei Amat i una altra a la via Júlia, a l’altura de la plaça de Francesc Layret. Els seus horaris són d’11:00h a 14:00h i, de 17:30h a 20:30h

“L’autèntic paper del Nadal” és ecològic i està conformat per embolcalls diferents de roba reciclada que han estat produïts per la Fundació Pare Manel i el Centre Especial de Treball Estel Tàpia, a partir d’una iniciativa de la cooperativa Tarpuna. Si actives amb el mòbil la seva etiqueta, podràs saber que regales molt més que allò que has embolicat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies