Els patis escolars no fan vacances

L’Àgora i l’Antaviana obren els recintes per oferir un lloc per jugar als infants

Durant les vacances de Nadal continuen els Patis Escolars Oberts al barri. Tota aquesta setmana trobareu les portes obertes a l’escola Àgora, a la Guineueta, i a l’Institut Escola Antaviana, a les Roquetes. L’horari és d’11 a 14h, excepte el dia 1 de gener, que romandran tancats. A partir de la setmana vinent, del 2 al 5 de gener, la llista d’escoles obertes s’amplia amb els patis del Tomàs Moro, Ciutat Comtal, Elisenda de Montcada, el Turó, Palma de Mallorca, l’Institut Escola Trinitat Nova i el Turó de les Roquetes, el Mercè Rodoreda, l’Aiguamarina i l’Institut Barcelona Congrés. Ho faran amb el mateix horari, d’11 a 14h.

La idea és oferir un espai segur on els nens i nenes puguin jugar, relacionar-se i fer barri, al mateix temps que s’aprofita millor aquests recintes que d’altra manera estarien buits i tancats. Aquestes escoles habitualment obren els patis els caps de setmana, però en cas de vacances lectives, allarguen la iniciativa.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies