TMB retorna les parades de bus properes a la Seu del Districte de Nou Barris

Els autobusos s’aturen de nou a la plaça de las Madres de la plaza de Mayo i el passeig de Verdum

Coincidint amb les festes de Nadal TMB ha recuperat dues de les parades que els veïns de Nou Barris reclamaven. Amb l’entrada en funcionament al novembre de les noves línies de la xarxa ortogonal les parades més properes a la Seu del Districte (plaça de las Madres de la plaza de Mayo i passeig de Verdum) van quedar eliminades del traçat dels autobusos. Una reordenació de parades que no va agradar als veïns de la zona, en especial als veïns del passeig d’Urrútia i del barri de Can Peguera. També va perjudicar als usuaris que volien accedir als serveis que es troben ubicats a la Seu del Districte com ara l’OAC, la seguretat social o l’Oficina de l’Habitatge, entre d’altres.

Al darrer Consell Plenari de Districte un grup de veïns va fer arribar les queixes per la modificació de les parades a la regidora de Nou Barris, Janet Sanz.  L’Ajuntament es va comprometre a rectificar i fer que TMB retornés totes dues parades el més aviat possible. Els veïns estan ara molt satisfets amb la rectificació, però molts lamenten les despeses que ha suposat treure i ficar de nou la parada. “Quan la vam teure ens vam mobilitzar i sí que la regidora es va comprometre a posar-nos la parada després de feste sperò m’ha sorprés que s’hagi posat abans, l’hem de felicitar- afirma Ángel Ramos, qui va ser un dels portaveus veïnals perquè es recuperessin le sparades- Estem encantats  perquè era lògic que hi havia gent que havia d’anar 300 metres cap un cantó i l’altre, quan la mobilitat és molt reduïda i això els hi ha anat un altre cop extraordinàriament.”

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies