Reurbanització del carrer de l’Escultor Ordóñez

Les obres remodelen el tram entre els carrers del Doctor Pi i Molist i de la Maladeta

El carrer de l’Escultor Ordóñez canvia de fesomia amb unes obres que s’allargaran fins al mes de juliol i que afecten el tram entre el carrer de la Maladeta i el carrer del Doctor Pi i Molist. Fins ara aquesta zona disposava de dos carrils de circulació i dos d’estacionament en bateria, que limitaven molt les voreres. Ara les voreres s’ampliaran per afavorir el passeig.

Les obres han obligat a tallar a la circulació el tram entre els carrers de la Maladeta i el de Porta, amb l’única excepció dels veïns que han d’accedir als aparcaments soterranis. El trànsit es desviat cap al carrer de la Maladeta. Aquest tall afecta la línia de bus del barri 132. En una segona fase, a partir del mes de març, la zona quedarà alliberada i les restriccions al trànsit es desplaçaran cap al carrer del Doctor Pi i Molist, on es focalitzaran les darreres obres.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies