El Mercat de Núria es queda sense cap parada

L’equipament només manté per uns dies els dos bars

La darrera fruiteria del Mercat de Núria ja ha abaixat la persiana per iniciar el seu trasllat al Mercat de l’Estrella, a Horta-Guinardó. I d’aquesta manera el mercat es queda sense parades de producte fresc. Només resten oberts els dos bars. Durant les properes setmanes un dels bars es traslladarà al Mercat de Ciutat Meridiana, a la part baixa del barri. L’altre serà indemnitzat i tancarà el negoci. Mentrestant els veïns de la part alta de Ciutat Meridiana veuen amb preocupació com minva la poca oferta comercial de producte fresc que tenien. Ara mateix depenen tan sols d’un forn de pa i una botiga de queviures. Tot i que ja fa mesos que es parla del tancament del mercat, els veïns esperaven conèixer quina alternativa proposaria l’Ajuntament per tenir oferta de producte fresc a la zona, on hi viu molta gent gran que té dificultats per desplaçar-se a comprar. Aquest tema es debatrà a partir d’ara. L’Ajuntament té per davant l’estudi de la rehabilitació de l’edifici del mercat i la projecció del nous usos que se li podrien donar. L’AV Ciutat Meridiana ja ha afirmat que hi vol participar en el procés de decisió.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies