Ajuntament i veïns decidiran els futurs usos del mercat de Núria

El nou equipament pretén cobrir les necessitats de la part alta de Ciutat Meridiana

 

El mercat de Núria tancarà definitivament les portes en uns dies. El darrer paradista s’ha traslladat al Mercat de l’Estrella i, a hores d’ara, només resten oberts els dos bars del mercat.  La part alta de Ciutat Meridiana veu minvar l’oferta de comerç a la zona i demana alternatives a l’Ajuntament. Districte té pendent realitzar un estudi sobre els hàbits de consum dels veïns a la zona per poder donar una millor resposta a les necessitats de les famílies que s’han quedat sense mercat.

L’AV de Ciutat Meridiana lamenta que aquest estudi arriba tard i que l’ideal hagués estat tenir una resposta abans del tancament. “Nosaltres esperàvem que abans que es tanqués el mercat ens haguéssim reunit per veure quina alternativa es dona a les famílies de la part alta del barri on ara ens quedem sense botigues”, comenta Filiberto Bravo, president de l’AV de Ciutat Meridiana.

Un cop tanqui definitivament el mercat l’edifici passarà a ser un altre punt de negociació per als veïns.  “Una superfície amb 900 metres quadrats pot acollir vàries coses. – comenta Filiberto Bravo-  És necessari un establiment d’alimentació a la zona alta del barri, i si després queda un espai per a les entitats o altres projectes, benvingut sigui.” Per la seva banda, l’Ajuntament vol definir el futur de l’equipament amb la participació dels veïns i tenint molt presents quines són les necessitats de la part alta del barri.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies