La Trinitat Nova estrena la nova plaça de la Terra

Les obres han urbanitzat l’interior d’illa dels darrers blocs de la remodelació del barri

Els veïns dels nous blocs de la plaça de la Terra ja han estrenat la urbanització que dona accés a les porteries. Es tracta de l’interior d’illa format pels carrers de Palamós, Tamariu, Aiguablava, i els blocs D i E de la Trinitat Nova. Aquests són els darrers construïts dins el pla de remodelació del barri, per allotjar famílies de pisos amb aluminosi. Les obres van començar el mes de juliol i han servit també per crear camins amb pendents adaptades que enllacen el carrer de Palamós i el d’Aiguablava, salvant el fort desnivell que hi ha entre els dos vials.

La urbanització segueix el model ja instaurat en altres zones noves del barri, amb grans espais peatonals i camins amples que permeten l’accés dels serveis d’emergència. També s’hi ha construït grans zones verdes amb un sistema de drenatge sostenible.

L’espai delimita ara per ara amb el solar on s’han de construir noves promocions d’habitatges de protecció oficial, les primeres que es duran a terme fora de l’àmbit de substitució de pisos amb aluminosi.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies