El Pla de Barris ofereix cursos a les entitats de la Zona Nord, les Roquetes i la Trinitat Nova

 

Es tracta de cursos de comptabilitat, comunicació i obligacions fiscals

Les entitats amb seu a les Roquetes, la Zona Nord i la Trinitat Nova poden apuntar-se als cursos bàsics i d’aprofundiment que els ofereix el Pla de Barris de cadascuna d’aquestes zones. Són cursets que es programen trimestralment des del Centre de Serveis a les Associacions Torre Jussana, amb la intenció de ser un suport i una millora en el seu funcionament.­

Els cursos són els següents:

Per a la Zona Nord: formacions en responsabilitats directives, participació i obligacions fiscals.
Per a les Roquetes i la Trinitat Nova: formacions en comptabilitat, comunicació i obligacions fiscals.

Els cursos es duran a terme entre el gener i el març. Per a més informació sobre els horaris i les inscripcions dels cursos podeu consultar el web bcn.cat/tjussana/tjformacio, enviar un correu electrònic a tjussana@bcn.cat, o trucar al telèfon 93 256 41 18.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies