Obres al clavegueram del carrer de Vèlia

Els treballs obliguen a tancar al trànsit un carril de circulació

El carrer de Vèlia està en obres en el tram comprès entre el passeig de Fabra i Puig i el carrer de la Jota. Allà s’hi estan fent obres de manteniment de la xarxa local de clavegueram que, tot i ser soterrànies, han obligat a tallar un carril de circulació, que també funciona com a carril bici, i una línia d’aparcament. Aquestes restriccions es mantindran fins gairebé mitjans de febrer. Aleshores començarà una altra de les tres fases que contempla el projecte. La segona fase renovarà les instal·lacions del tram del carrer de Vèlia que separa el carrer de la Jota i el carrer d’Escòcia. I finalment li tocarà al darrer tros, entre Escòcia i la Riera d’Horta. Totes aquestes obres tenen prevista com a data de finalització el 30 de març.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies