El Pla de Barris impulsa un projecte d’art urbà per a joves a la Trinitat Nova

La iniciativa es presenta dijous a les 17.30h a l’institut escola

Des d’ara fins a l’abril el Pla de Barris de la Trinitat Nova ofereix als joves de la zona un projecte per desenvolupar les seves inquietuds artístiques, concretament en el marc de l’art urbà. El projecte està dividit en dos trimestres, de gener a març i d’abril a juny, i la idea és implicar els joves per elaborar participativament, de la mà de quatre artistes professionals,  quatre obres artístiques, dues per trimestre.

De gener a març, el Grup Motor sobre Gènere (GMG) treballarà per la producció d’un mural, a ubicar a una paret per determinar de l’entorn de l’Institut Escola Trinitat  Nova, preferiblement a l’espai públic. La conducció del procés de treball i realització del mural serà dirigida per l’artista urbana Andrea Michaelsson, Btoy.

Paral·lelament, el Grup Motor sobre Territori (GMT), treballarà amb l’artista multidisciplinar Miquel Garcia, en un projecte obert (podria tenir els temes de memòria o identitat com a punt de partida) que extraurà els interessos dels nois i noies i els plasmarà en una producció artística a determinar entre tothom.

A la segona fase, d’abril a juny, el GMG passarà a treballar amb el gènere a la publicitat del seu entorn immediat, amb l’objectiu de construir un discurs que subverteixi els missatges que rebem. Aquesta tasca la realitzaran acompanyades per l’artista Vermibus, amb qui treballaran directament sobre material publicitari imprès.

Per la seva part, el GMT treballarà amb el col·lectiu MAKEA en un projecte de modificació d’elements del territori, encara per definir.

La presentació dels projectes tindrà lloc el proper dijous 25 de gener a l’Institut Escola Trinitat Nova, de 17.30 a 19.30h. A més, podeu demanar informació a través del web del Pla de Barris , o al correu electrònic apcroquetes@gmail.com

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies