Els veïns de la Trinitat Nova reclamen zona verda d’aparcament

Es queixen dels problemes per aparcar al barri i reclamen que s’obrin solars buits

Amb la remodelació de la Trinitat Nova ha agreujat el problema de l’aparcament al barri. Algunes zones s’han convertit en espais de vianants, en altres casos  les voreres han crescut  i altres terrenys s’han tancat per construir-hi. Els veïns es queixen que, a més, gent d’altres barris colindants hi aparquen i, per tant, la competència és molt alta. Per això reclamen que s’instauri la zona verda a la Trinitat Nova, juntament amb altres mesures, com la d’obrir solars buits per aparcar-hi i posar en lloguer els aparcaments buits de les promocions de pisos noves.

“Si venim després de les vuit, és anguniós, podem passar una hora buscant aparcament”, explica la Cristina Tudela, veïna de la Trinitat Nova. El barri ha guanyat en zones verdes i ha perdut aparcament… i paciència. Els veïns asseguren que estan farts de perdre temps buscant aparcaments i demanen solucions al problema. Segons ells, el primer que s’ha de fer és instaurar la zona verda al barri, perquè els cotxes dels barris veïns, sobretot de la Trinitat Vella, no hi aparquin.

Una segona demanda és que s’obrin als cotxes els diversos solars que romanen buits en espera de construir-hi pisos de protecció oficial o de ser urbanitzats.  “Hi ha solars que estan tancats, i no hi ha un, n’hi ha tres! – afirma la Cristina Tudela- No sé les raons per les quals  no els obren, però mentre no hi fan res, que ens deixen viure una mica. Estem demanant zona verda. Que no hi ha lloc? Si us plau, feu-nos zona verda.”

Per últim també reclamen que l’Ajuntament comercialitzi a preu assequible les places d’aparcament soterrani que han quedat lliures a les promocions del procés de remodelació del barri. “Estem demanant que els posin o bé a la venda, o bé de lloguer, perquè cada vegada tenim menys aparcament al barri.- assegura Ramon Casas, de l’AV Trinitat Nova-  Portem dos anys de retard que ens van dir que els posarien de lloguer, i estem esperant i encara no ens han dit res.” En aquest sentit, l’Ajuntament afirma que està fent els tràmits administratius per poder reconvertir el règim de comercialització d’aquestes places, de règim de venda a lloguer, sense que de moment hi hagi cap data fixada.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies