El Mercat de Ciutat Meridiana aposta per la reobertura de parades per revifar les vendes

L’equipament ofereix servei a domicili per suplir la desaparició del Mercat de Núria a la part alta

Incentivar el servei de venda de producte fresc a domicili i obrir noves parades al mercat com ara una fruiteria. Són algunes de les mesures que els paradistes del Mercat de Ciutat Meridiana volen impulsar per revifar l’equipament. El Mercat de Núria, situat a la part alta del barri, ha abaixat persianes després d’anys d’agonia. Els comerciants de la part baixa, però, no es rendeixen i mantenen l’optimisme tot i que el mercat funciona a mig gas. Des de les administracions també es vol potenciar aquest mercat, que a hores d’ara acull només sis venedors distribuïts en 14 parades obertes.

De moment, el mercat aviat obrirà un nou servei que es trasllada des del Mercat de Núria, el bar. Els comerciants afirmen que per potenciar l’arribada de nous clients cal reforçar i ampliar l’oferta de producte fresc, en especial la de fruita i verdura. És per això que des de l’Ajuntament i l’Institut de Mercats es treballa per treure a concurs les parades tancades de l’equipament. La intenció és que en el termini d’un any es puguin aixecar algunes de les persianes que avui dia estan tancades.

L’associació de venedors del mercat de Ciutat Meridiana també té en compte la gent que s’ha quedat sense oferta de producte fresc a la part alta del barri, ara que ha tancat el mercat de Núria. Els paradistes ofereixen als clients la possibilitat de dur la compra al domicili o fins i tot d’encarregar-la per telèfon sense haver de desplaçar-se. És un servei que a hores d’ara fan servir uns 5 o 6 veïns de la part alta, la majoria gent gran, però que esperen ampliar fent difusió del servei.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies