Un nou pas de vianants unirà Nou Barris i Sant Andreu per la Meridiana

L’accés facilitarà la connexió entre el Parc de Can Dragó i l’estació d’autobusos de Fabra i Puig

Un nou pas de vianants a l’avinguda Meridiana unirà aviat el parc de Can Dragó amb Sant Andreu.  A la pràctica, aquest pas suposarà un accés molt més directe entre Nou Barris i l’estació d’autobusos de Fabra i Puig. Les obres d’adequació del nou pas de vianants ja estan acabades a banda i banda de l’avinguda Meridiana. Ara només falten les de la part central, situades a la mitjana que separa els dos sentits de circulació. Està previst que els treballs acabin als voltants del 8 de febrer.

Aquest nou pas permetrà un accés pràcticament en línia recta des del sector de Can Dragó fins a l’estació d’autobusos de Sant Andreu Arenal, la qual cosa suposarà un benefici directe per als vianants. A dia d’avui, els accessos més propers des de Nou Barris són els del carrer del Pintor Alsamora i el de la confluència de l’avinguda de Rio de Janeiro amb el passeig de Fabra i Puig. Però tant l’un com l’altre obliguen els vianants a fer volta per acabar arribant a l’estació d’autobusos i, de retruc, a l’estació de tren de Sant Andreu Arenal.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies