L’Ajuntament retirarà els pals d’agilitat de l’àrea d’esbarjo de gossos per les queixes dels usuaris

També s’instal·larà una segona porta als accessos per evitar que els animals s’escapin

Després de moltes queixes dels usuaris, l’Ajuntament ha anunciat dues mesures que milloraran la seguretat a l’àrea d’esbarjo de gossos de la via Favència. D’una banda es retiraran els pals d’agilitat canina que els usuaris qualificaven de perillosos, perquè hi topen els gossos quan corren en grup. També es posarà una segona porta als accessos, tal com reclamen els tenedors de gossos, per evitar que els animals es puguin escapar quan algú entra o surt del recinte.

Segons l’Ajuntament el fet que aquesta àrea d’esbarjo per a gossos hagi estat la primera que s’ha fet, els ha permès observar el comportament dels gossos i estudiar i rectificar problemes amb les millores que han detectat els propis usuaris. De moment els tècnics municipals han renovat la sorra del recinte i han esborrat els grans forats que els gossos havien fet.

També han pres nota d’altres queixes, com ara la protecció dels arbres. Els usuaris consideren que la xarxa metàl·lica s’hauria de substituir o cobrir per un altre material que no pugui ferir la pell dels gossos si hi passen corrent i s’hi freguen per accident, com ja ha passat amb algunes races de pell sensible, els llebrers. Altres millores que reclamen és una solució definitiva per als embossaments de les fonts canines i, en general, un manteniment més freqüent del recinte. Ara l’àrea es desinfecta un cop al mes, a banda de la neteja habitual.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies