Comencen les obres de la segona part del carril bici de Rio de Janeiro

Els treballs senyalitzaran i delimitaran el tram entre el CAP i el carrer del Pintor Alsamora

S’han reprès les obres per implantar el carril bici a l’avinguda de Rio de Janeiro. Fa uns mesos es va estrenar el tram entre la Meridiana i el passeig de Valldaura. Ara s’ha començat a treballar just en aquest darrer punt per allargar el traçat fins al carrer del Pintor Alsamora. Es farà a través d’un carril bici ja existent a la vorera, però que cal senyalitzar i delimitar-ne l’espai. També s’ha de senyalitzar i semaforitzar la cruïlla del passeig de Valldaura per unir amb seguretat els dos trams.

Els treballs comprenen la col·locació de semàfors i noves senyals horitzontals i verticals, noves canalitzacions, treballs de pintura i la instal·lació de peces separadores del carril bici, a més del fresat i conglomerat del paviment.

Alguns d’aquests treballs caldrà fer-los en cap de setmana o en horari nocturn per minimitzar les molèsties al trànsit. Tot i això, l’àrea d’aparcament entre passeig de Valldaura i Pintor Alsamora quedarà afectada a partir del 7 de febrer.

Està previst que l’entrada en funcionament d’aquest nou tram del carril bici es dugui a terme el 3 de març.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies