Les entitats descobreixen el nou Casal de Barri de la Trinitat Nova

Els veïns estrenaran aviat  un equipament de 1.000 m2 al costat de la Casa de l’Aigua

Les entitats de Nou Barris ja han pogut fer-se una idea de com serà el futur Casal de Barri de la Trinitat Nova. En una visita d’obres els veïns ja han vist les dues plantes d’aquest equipament de 1.000m2, situat molt a prop de la Casa de l’Aigua. Encara falten alguns treballs d’obres i moblar tot el casal, però l’aspecte ha satisfet les entitats barri, que feia més de 35 anys que esperaven un equipament com aquest.

Amb una inversió que supera els 2,4 milions d’euros l’edifici s’ha integrat en l’entorn. La planta inferior de l’equipament té com a coberta el paviment públic, perquè el carrer té un desnivell en aquest tram del barri.  En aquesta planta de l’equipament hi trobem una sala d’actes polivalent, bucs d’assaig, diverses sales taller, una cuina per a fer tallers, una sala de reunions i un pati interior, entre d’altres.  La part superior compta amb diversos espais a l’aire lliure que es podran fer servir per fer activitats.

La voluntat de les entitats de la Trinitat Nova es poder dur elles mateixes la gestió cultural del nou casal. Per fer-ho, però, han demanat el suport de l’Ajuntament durant els primers anys. És per això que una empresa els ajudarà gestionar l’equipament però sense perdre l’esperit comunitari, ja que les entitats volen que siguin els mateixos veïns els que participin en la programació d’activitats de l’equipament.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies