Sessions informatives sobre la matriculació escolar

Les reunions es faran el 15, 19 i 21 de febrer en tres escenaris

S’apropa l’hora de matricular els infants que s’incor­poraran a P3, els nois i noies que començaran l’educació secundària o bé aquells que canviaran de centre.. Davant els molts dubtes que generen en els pares aquest tipus de procés,  des del Districte de Nou Barris, conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i el Consorci d’Educació de Barcelona, s’han programat tres sessions informatives per informar sobre els passos i opcions a tenir en compte.

El calendari de les reunions és el següent:

15 de febrer, a les 17.30h. Seu del Districte Nou Barris, a la Sala d’actes (2a planta) Hi haurà espai d’acollida infantil a la sala de reunions (2a planta)

19 de febrer, a les 17.30h. Espai Jove Les Basses, carrer del  Teide, 20. A l’Auditori. Hi haurà espai d’acollida infantil a la 1a planta

21 de febrer, a les 17.30h. A la Biblioteca Zona Nord, a l’Espai Polivalent. Guarderia a la sala infantil.

Tanmateix, des de l’Ajuntament es  recomana assistir a les sessions informatives dels centres escolars en què estigueu interessats. Allà us concretaran el projecte educatiu, funcionament, etc., i tindreu molts més elements que us ajudaran a prendre la decisió. Aquí teniu una relació dels centres educatius de Nou Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies