Nou contracte de manteniment d’ascensors i escales mecàniques per garantir millor servei

L’Ajuntament sancionarà les empreses si no atenen les avaries en menys de  dues hores

L’Ajuntament ha anunciat un nou contracte de manteniment amb les empreses encarregades del manteniment de les escales mecàniques i ascensors. El nou contracte té un pressupost de 3,9 milions d’euros i una durada de dos anys. Però el més important és que preveu més control de les instal·lacions i una resposta més àgil a les incidències, per evitar molèsties als usuaris. Els tècnics hauran d’atendre en un màxim de dues hores les avaries que impliquin aturades del servei, i que en un termini de menys d’un mes s’hauran de resoldre les que, sense parar el funcionament de les instal·lacions, generin molèsties als usuaris. En cas d’incompliment hi haurà sancions econòmiques.

Aquest punt és important sobretot en els casos que acostumen a patir moltes incidències o que resolen grans desnivells, com ara les escales mecàniques i l’ascensor de la plaça de les Roquetes, o l’ascensor inclinat de Ciutat Meridiana, un petit funicular que arrossega queixes per avaries des de la seva inauguració.

En total, a Nou Barris, hi ha 17 escales mecàniques, 18 ascensors verticals, i un ascensor inclinat.  La majoria es troba a Ciutat Meridiana, on a banda de l’ascensor inclinat conegut com a ‘papamòbil’, hi ha nou escales mecàniques i tres ascensors. A les Roquetes hi ha quatre escales mecàniques i quatre ascensors. A Canyelles compten amb tres escales mecàniques i dos ascensors. La Trinitat Nova té fins a tres ascensors i una escala mecànica. Tot i ser un barri costerut, el Turó de la Peira té dos ascensors, igual que Vallbona. I finalment Can Peguera i Torre Baró tenen un ascensor.

L’horari de les instal·lacions es manté com fins ara, de 7 a 23h tots els dies de l’any.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies