La Guineueta estrena interiors d’illa

Acaben oficialment les obres de reforma del triangle format pel passeig Valldaura, la Via Favència i el carrer Guineueta

Les obres han remodelat l’illa triangular completament.  S’ha millorat la zona en diversos aspectes. S’ha potenciat la mobilitat i l’accessibilitat amb el reordenament de les zones verdes i substitució d’escales per rampes. També s’ha eliminat el problema el problema d’humitats als baixos dels edificis, ja que s’han apartat les zones verdes de les façanes. I estèticament s’han creat nous eixos, placetes i espais de convivència que continuen la filosofia de la fase anterior, però que tenen cadascun personalitat pròpia.

Després de treballar el projecte amb els veïns, s’han creat uns espais de jocs infantils i un circuit de salut per a gent gran i per a adults en general.

Com és habitual, també s’ha renovat el mobiliari urbà, l’enllumenat i el drenatge, i s’han soterrat els serveis. Les obres han tingut un cost aproximat de 3 milions d’euros. Aquesta és la segona fase, i ara es prepara una altra fase que avançarà cap al carrer de la Gasela.

Actualment ens trobem en la tercera fase de la renovació d’aquests espais, amb la previsió que a l’inici del següent mandat s’iniciï la quarta i darrera fase del projecte. De fet, ja s’està treballant en el projecte.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies