Tanca el darrer comerç del Mercat de Núria

L’equipament romandrà buit en espera de conèixer el seu futur ús

El darrer bar del Mercat de Núria ja ha tancat. Està situat al soterrani del mercat i aquesta setmana la dediquen a la neteja i recollida del local. Els propietaris del negoci havien rebut una oferta per renovar la concessió, però han decidit renunciar a la renovació o a un trasllat, acceptar la indemnització i començar una etapa nova després de quatre anys al capdavant del negoci.

El bar constava com a la parada número 33 del mercat, que va tancar fa unes setmanes després que la darrera fruiteria i un altre bar marxessin a uns altres mercats. Ara tot l’edifici quedarà buit pendent de la decisió sobre el seu futur. Fins ara l’únic que sabem és que seguirà sent un equipament per al barri.

El bar que tanca avui, d’uns 80 metres quadrats, és un lloc molt emblemàtic per als veïns de la zona alta de Ciutat Meridiana. Han estat molts els que s’han acomiadat amb pena del local els darrers dies, ja que n’hi ha pocs bars a la zona, i cap altre amb terrassa.

D’altra banda, aquest era un bar conegut pels més heavys del barri. Un cop al mes es trobaven a l’establiment per modificar el futbolí clàssic i canviar les tradicionals figures de Barça i Madrid per ninots heavys. Van fer a mà personatges com Genne Simmons dels Kiss o Angus Young d’AC/DC, tots amb reproduccions de la seva indumentària habitual, i van dividir els equips entre heavys de cabell ros i cabell negre.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies