Queixes per talls de llum a la part alta de les Roquetes

Endesa reconeix les incidències i analitza les possibles causes

Els veïns dels carrer de Briquets, Cantera i la Baixada del Pedregar fa dies que es queixen de talls de llum freqüents a casa seva i fins i tot a l’enllumenat al carrer. Segons expliquen, tot va començar el 9 de febrer, amb un petit incendi prop d’un armari de distribució al carrer de la Cantera. Durant uns dies es va treballar per reparar els danys, però asseguren que des d’aleshores el subministrament elèctric falla, especialment a la nit i aquests dies de baixes temperatures. L’avaria no afecta a vegades totes les fases, sinó que pot ser que només es carregui una part dels edificis o inclús algunes de les fases dels pisos.

Endesa reconeix que hi ha tot un seguit d’incidències al febrer i que tot respon a fusibles fosos a vies diferents, el primer de tots és el que va original el petit incendi al carrer de la Cantera, 23. Una incidència que es va reparar el mateix dia 9. Segons la companyia, tots els talls han coincidit amb els dies de consum més elevat a causa del fred. Els tècnics estan analitzant les causes, però fins ara no han detectat cap defecte a la línia elèctrica.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies