Les escales mecàniques de Costabona tornen a funcionar després de dos mesos

Els veïns reclamen un manteniment millor i reparacions més àgils

Els veïns de Ciutat Meridiana estan farts de les avaries de les escales mecàniques del carrer de Costabona. Avui han recuperat la instal·lació després de dos mesos aturades. Els veïns es van queixar a l’Audiència Pública de Nou Barris del mal manteniment de la instal·lació. Diuen que l’empresa triga massa a reparar les incidències.

“Fa dos mesos i mig que no funcionen- es va queixar María Granados, una de les veïnes de la zona- han vingut els tècnics diversos cops, la darrera vegada el passat divendres, i després de tres hores no van ser capaços de solucionar l’avaria. Ens van dir que els frens i dues peces estaven trencats. Cal trigar tant?” Per als veïns, les avaries d’aquestes escales suposen fer una gran volta amb un fort desnivell o pujar un bon nombre d’escales. Dues opcions que per a la població més gran és un gran esforç.

L’Ajuntament lamenta aquestes incidències i ja ha obert un expedient sancionador a l’empresa. Ara confia que el nou contracte de manteniment eviti casos com aquest. Així ho va deixar clar la gerent de Nou Barris, Gemma Arau: “Hem demanat als responsables d’aquesta nova contractació que el més important és que es millori el circuit de detecció d’avaries, perquè s’ens informi i tinguem la capacitat de fer el seguiment i, per tant, garantir que no estiguem en aquesta situació, perquè no tinc més a dir que teniu tota la raó.”

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies