Es crea la Taula de Salut Mental de Nou Barris per coordinar tots els recursos

El districte obrirà també dues oficines per informar i assessorar els usuaris

 

Es crea la Taula de Salut Mental de Nou Barris per coordinar tots els recursos
El districte obrirà també dues oficines per informar i assessorar els usuaris
Nou Barris ha constituït la seva Taula de Salut Mental, que agrupa diversos projectes i entitats relacionats amb aquestes malalties, no només des d’un vessant sanitari sinó també des dels sectors educatiu, de la inserció laboral i de l’oci. L’acte s’ha fet en un lloc emblemàtic, la seu del districte, que està ubicada a l’antic Hospital Mental de la Santa Creu. L’Ajuntament vol amb aquesta taula coordinar els diferents recursos i projectes que existeixen al territori, alhora que fa seguiment de la implantació del Pla de salut mental.

Nou Barris és el tercer districte que engega aquesta taula, encara que l’Ajuntament ja ha posat en marxa alguns projectes com el d’inserció laboral de persones amb malalties mentals a l’Espai Jove les Basses i el Sísifo de la Zona Nord, que treballa per la salut emocional de les persones que conviuen amb els efectes de la crisi i els desnonaments. La previsió és obrir dues oficines al districte per ajudar els usuaris a treure profit dels diferents serveis.

La regidora de Nou Barris, Janet Sanz, remarca que la taula servirà per “posar tots els recursos en el mapa”, a més de treballar “coordinadament i conjuntament perquè qualsevol persona amb trastorns mentals pugui tenir accés a una vida digna”. La taula es reunirà periòdicament i un cop l’any compartirà conclusions amb la Taula de Salut Mental de la ciutat i el Consell de Salut del districte.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies