Culleres i cullerots preparats per al XV Festival de Sopes del Món Mundial

La Marquesina de la via Júlia torna a acollir el festival de la diversitat gastronòmica

Fa 15 anys la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements (XIC), amb en Rafa Juncadella al capdavant, va engegar una iniciativa curiosa, la d’un festival de sopes del món mundial. Una cita que reunís centenars de receptes d’arreu, com a metàfora del que som els humans, tot d’ingredients, molts en comú, malgrat haver nascut aquí o allà. La sopa com a plat que compartim totes les cultures, amb petites diferències a les receptes i sovint amb coincidències. Avui aquest certament arriba a la quinzena edició, gràcies a l’empenta de la Xarxa 9 Barris Acull i la XIC. Durant tot el matí les olles bulliran a la marquesina de la via Júlia. Per combatre la gana que desperten els aromes i els vapors d’aquest bullir, un espectacle de circ entretindrà els assistents que es vagin congregant amb les culleres i els bols commemoratius a punt. Alvarito i cia presentarà el seu nou espectacle, Sueños. També podreu gaudir de la música dels combos de l’escola de Blues de Nou Barris. I a les 13h es dona el toc d’inici per tastar, comparar i descobrir sopes de molt lluny o de més a prop, del Pakistan, Santo Domingo, Ucraïna o de Les Garrigues. Una diversitat gastronòmica i de sabors.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies