Rebuig veïnal a la idea d’eliminar aparcament a la via Júlia per evitar embussos

Els veïns proposen estrènyer la vorera i conservar les places de zona blava i càrrega i descàrrega

Els canvis circulatoris que van ocasionar la implantació de dos línies de bus ortogonal han provocat alguns embussos a l’inici de la via Júlia. Els veïns demanen solucions però de moment no els satisfà la mesura que planteja l’Ajuntament. Es podria eliminar una línia d’aparcament de zona blava i càrrega i descàrrega en benefici de la circulació. Els veïns s’hi oposen perquè diuen que a Verdun ja hi ha prou problema per aparcar.

Des de fa uns mesos el carrer d’Almansa és només de baixada i els cotxes desemboquen a la via Júlia. Això ha suposat que en el tram que va fins a la plaça de la República s’ha incrementat la circulació i es produeixin embussos a hores punta. L’Ajuntament es planteja solucionar aquest problema amb la reconversió de la línia de zona blava i càrrega i descàrrega en un carril de circulació. Però això eliminaria una trentena de places d’aparcament, algunes d’elles places reservades per a discapacitats, i un parell de zones de càrrega i descàrrega.

Com és habitual en aquests casos, els veïns s’hi oposen. “Al barri de Verdun hi manca molt aparcament. El que no es pot fer és suprimir-ne més – afirma Miguel Ángel López, de l’AV Verdun-  A més, es perd càrrega i descàrrega, i ara ja, com que els cotxes no tenen aparcament aparquen allà, venen els camions i no poden descarregar i ja s’embussa. La solució seria escurçar la vorera, i aleshores hi hauria dos carrils de circulació i els cotxes aparcats en línia com estan ara.”  Al darrer plenari ja es va discutir aquest tema, i els veïns esperen que es trobin alternatives i que aquesta mesura no arribi a implantar-se.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies