En marxa les inscripcions per als casals i activitats d’estiu infantils

La campanya d’enguany ofereix un 24% més de places per a infants d’entre 1 i 17 anys

Encara queden tres mesos per a la finalització del curs escolar però s’ha de pensar ja en les vacances. Ja han començat les incripcions de  les 983 activitats de lleure, esportives, educatives i culturals de l’estiu del 2018 i, de fet, algunes es tanquen aquest mateix divendres. Un total de 317.520 els infants i joves d’entre 1 i 17 anys  podran participar-ne. Perquè no s’exclogui cap infant d’aquestes activitats, l’Ajuntament ha anunciat que destinarà 3,5 milions d’euros a beques per a les famílies que no en puguin cobrir el cost, les quals podran demanar les ajudes del 21 d’abril al 9 de maig. També s’oferirà un servei de monitoratge especialitzat per a tots els infants amb diversitat funcional.

Fins al 6 d’abril es podrà sol·licitar el número per al sorteig que determinarà l’ordre d’inscripció als Campus Olímpia en què hi hagi més sol·licituds que places ofertes. El sorteig es durà a terme l’11 d’abril i es publicarà al web de la campanya; els participants rebran un missatge SMS amb la informació.

Per sol·licitar el número de sorteig a través d’internet, les famílies es podran inscriure al web barcelona.cat/vacances. Un cop fet el sorteig, es podrà realitzar la inscripció a les activitats, a partir del 21 d’abril.

Enguany seran 479 entitats de la ciutat les que organitzaran activitats esportives, culturals, educatives, tecnològiques o artístiques, sempre homologades. Aquest procés d’homologació permet garantir el compliment d’uns requisits bàsics, com el lloc on es desenvolupa l’activitat, la transmissió de valors positius, el coneixement de l’entorn social i comunitari dels participants, l’experiència en l’organització d’activitats i el desplegament de metodologies.  Valors com la convivència, la companyonia i el respecte per l’entorn, treballats des d’una perspectiva divertida i segura, són els que es tracten en les diferents activitats, mentre que, d’altra banda, s’afavoreix la conciliació de la vida personal i laboral de les famílies, per exemple, amb l’oferta de l’escola bressol.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies