Tasques d’arranjament a l’aparcament provisional d’Antonio Machado

Es repara el desgast provocat pels cotxes i les pluges en els darrers tres anys

Aquests dies, coincidint amb la Setmana Santa, s’estan duent a terme obres d’arranjament del terra de l’aparcament provisional d’Antonio Machado. Es tracta del solar situat al costat del poliesportiu d’Artesania, que acull vehicles mentre no es construeix un nou equipament esportiu. El terra es va condicionar l’any 2015 per a l’estacionament de vehicles. Ara, després de tres anys de pluges i desgast, s’està renovant el ferm, i s’eliminen les roderes i forats que han aparegut amb el temps, sobretot a l’entrada del solar.

Les obres acabaran el proper dimarts. Fins aleshores, òbviament, no es podrà aparcar al terreny.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies