El carrer de Formentera estrena nou aspecte i accessibilitat

La via combina places d’aparcament amb espais de bancs i arbres

El carrer de Formentera estrena nou aspecte. Està previst que les obres de reurbanització acabin al juny però de fet ja estan gairebé enllestides a tot el carrer.  Només resta per acabar el darrer tram, que desemboca a la plaça de Nou Barris. Amb les obres, el vianant ha guanyat protagonisme. S’han ampliat les voreres i s’han combinat trams d’aparcament en línia amb altres trams reservats per a bancs i arbres. També s’ha instal·lat plataforma única, però en aquest cas s’ha incorporat senyalització per a que les persones invidents detectin les cruïlles i el límit de les voreres.

Com és habitual en aquest tipus d’obres, s’han renovat els serveis i el mobiliari urbà. Quant a l’enllumenat, s’ha renovat recentment, però s’adaptarà puntualment per adequar-lo a la nova urbanització del carrer.

Aquest és un dels tres carrers de la Prosperitat, juntament amb el carrer de la Florida i de Nou Pins, que l’Ajuntament ha previst reformar amb un pressupost global que supera els dos milions d’euros. Només el carrer de Formentera, amb els seus 2.400 metres quadrats, s’ha emportat gairebé 730.000 euros. El següent és el carrer paral·lel, el de la Florida, on les obres començaran en breu.  L’objectiu és pacificar, donar prioritat al vianant i millorar l’accessibilitat en aquesta zona baixa del barri, així com l’espai públic, a través de generar un entorn més agradable i apte per al gaudi i el passeig dels ciutadans.

Els projectes responen als compromisos presos pel Govern municipal en el marc del procés participatiu per elaborar el Programa d’Actuació del Districte, i s’han consensuat amb les entitats del barri.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies