Festival Rombic, quan els titelles són per a adults

L’Associació Titellaire de Roquetes organitza avui i demà la quarta edició del certamen

El Ròmbic és el Festival de Teatre de Titelles per a Adults de Barcelona, una petita mostra d’aquest gènere tan poc conegut i que aspira a situar-se entre les millors propostes culturals del país en titelles per a adults. Es tracta d’una gran aposta de l’Associació Titellaire de Roquetes per aprofundir i mostrar el treball que fan les companyies en aquest vessant, que sol patir de manca de programacions que apostin pel gènere. Entre avui i demà podreu gaudir de tres espectacles. En aquesta quarta edició la programació ha madurat a través de titellaires reconeguts i premiats com Javier Aranda, i es complementa amb grans col·laboracions de la ciutat com el Cabaret Otaliano del Taller Pepe Otal. Com en edicions anteriors es podrà gaudir d’activitats gratuïtes i obres de pagament. L’escenari serà un cop més, l’Ateneu Popular 9 Barris.

Avui el festival s’inaugura amb l’espectacle “Gri-Gri”, de la companyia Marionetes Nòmades (20h · 8€ ). L’obra neix de l’experiència que va viure la companyia l’any 2013 a Burkina Faso. Han portat a escena una història amb una forta temàtica de gènere.  Gri-Gri és una història real i d’alliberació que podria ser la de qualsevol dona; una d’aquelles que s’obliden en el temps.

Demà serà el torn de “Vida” de l’actor i titellaire de Saragossa Javier Aranda [20h · 8€), que ha estat premiat a la fira de teatre de Xixón FETÉN 2018 al millor espectacle de sala. I a la nit podreu veure gratuïtament a les 22h el Cabaret Otaliano.

A més, durant tot el Festival Ròmbic es podrà visitar l’exposició “Calendari eròtic dels titellaires” del fotògraf especialitzat en titelles Jesús Atienza, que plasma en 12 mesos, les imatges més recòndites de la Casa-Taller Pepe Otal, on veurem de ben aprop els seus secrets més obscurs.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies