La Guàrdia Urbana deté ‘in fraganti’ el presumpte piròman de la Prosperitat

Se l’acusa d’haver cremat intencionadament 182 contenidors a Nou Barris amb un cost de 287.000 euros

 La Guàrdia Urbana van detenir el 30 de març un home de 49 anys per haver cremat, presumptament, diversos contenidors a Nou Barris. Una patrulla en va fer el seguiment i el va enxampar ‘in fraganti’ després d’haver calat foc a un contenidor amb un encenedor. Va ser gràcies a una trucada feta a les 23h que va alertar els agents d’un incendi a un contenidors al carrer de la Selva, a Porta. La Guàrdia Urbana va localitzar un sospitós, que anava obrint contenidors i comprovant-ne l’interior.  Els agents van confirmar les sospites quan van veure que l’home treia un encenedor i calava foc al contenidor a la cruïlla del carrer d’Argullós amb Enric Casanovas, a la Prosperitat. Tot i que els sospitós va marxar ràpidament, el van detenir.

A través d’una nota de premsa, la Guàrdia Urbana ha explicat que durant l’any 2017 al districte de Nou Barris es van cremar de forma intencionada un total de 182 contenidors,amb una repercussió econòmica estimada de 287.000 euros.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies