El carrer de la Florida es renova

Els vianants guanyaran accessibilitat, bancs i arbres

Han començat les obres que renovaran completament el carrer de la Florida, a la Prosperitat. Els treballs volen millorar la mobilitat i accessibilitat dels vianants, alhora que es renoven els serveis i els materials. Per això s’ampliaran les voreres existents fins al metre d’ample, un fet que facilitarà la creació de zones d’estada amb bancs i papereres, al mateix temps que es plantaran arbres, cosa que fins ara no era possible. Com a totes les urbanitzacions, se soterraran les línies aèries i es renovaran serveis, com ara el sistema de recollida d’aigües del carrer.

Ara per ara al carrer només hi poden accedir en vehicles els veïns i usuaris dels aparcaments. Està previst que els treballs estiguin enllestits el novembre d’aquest any.

El carrer de la Florida és un dels tres carrers de la Prosperitat, juntament amb el carrer de la Florida i de Nou Pins, que l’Ajuntament ha volgut pacificar amb la creació d’entorns més agradables i amb la priorització del vianant.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies