Nou Barris acull la Fira de la Terra

La plaça Major aplega mercats de pagès i d’artesans, activitats i tallers de consum responsable i sostenible 

La 23 edició de la Fira de la Terra s’ha traslladat aquest any fins al nostre districte. Està organitzada per l’Associació Dia de la Terra-Catalunya, que té per objectiu principal celebrar cada 22 d’abril el Dia de la Terra i mantenir viu l’esperit d’aquesta data durant tot l’any. Avui i demà trobareu al voltant de la Seu del Districte activitats, paradetes, tallers i xerrades. La fira promou la producció local feta amb respecte cap a les persones i el planeta, i és un punt de trobada per a persones i col·lectius que produeixen o consumeixen sota aquests principis o bé que es dediquen a fer sensibilització o activisme mediambiental per afavorir el consum responsable i sostenible.

Aquí trobareu el programa de la fira. Entre les activitats que s’hi duran a terme, destaquen:

– El mercat de pagès, organitzat conjuntament amb Slow Food Barcelona i Ecomercats de l’Empordà. Potenciarà el mercat d’agricultura local, de proximitat (Km 0) i ecològica, amb la participació de més de 100 pagesos, petits productors i artesans de l’alimentació de tot Catalunya que oferiran directament els seus productes als visitants sense intermediaris. Un mercat que, al igual que el model que impulsa el Govern municipal, promociona el producte de proximitat, l’alimentació ecològica i sostenible.

– El mercat d’artesans, amb demostració d’antics oficis i la mostra d’associacions i Ong’s. Hi haurà més de 200 artesans i de 100 associacions solidàries, d’energies renovables, ecologia, consum responsable, educació ambiental, etc. que faran difusió del seu treball i activitat. Al mercat també s’hi trobarà menjar ecològic i algunes parades amb plats del món.

– Activitats i tallers d’energies renovables, creixement personal, teràpies alternatives, consum responsable, salut i ecologia. També s’hi faran conferències i tallers per a tota la família, activitats infantils i música d’arreu del món.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies