La plaça dels Jardins d’Alfàbia es reurbanitzarà per guanyar accessibilitat

S’ampliaran les voreres en detriment dels aparcaments en línia

A les properes setmanes començaran les obres que han de renovar l’aspecte i configuració de la plaça dels Jardins d’Alfàbia, a Porta. El principal objectiu del projecte és convertir aquesta plaça en un espai més accessible. Actualment la sortida del metro Llucmajor hipoteca la mobilitat dins l’espai, ja que es troba just al mig i deixa poc espai per passar a banda i banda. Una dificultat per a les persones que van amb cadira de rodes o amb cotxets de bebè.

En aquest sentit, s’ampliaran les voreres, en detriment de la línia d’aparcament del costat de la plaça. També s’eliminaran els desnivells existents i les barreres arquitectòniques, com ara els esglaons que envolten la boca del metro.

A més, es renovarà l’enllumenat i la xarxa de clavegueram, i es col·locarà mobiliari urbà i nou arbrat. Està previst que les obres acabin al desembre.

Aquesta ha estat una reforma molt reivindicada pels veïns de Porta, que volen un espai més accessible i amable.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies