Les entitats veïnals visiten la residència Trinitat per comprovar l’estat de les instal•lacions

Surten satisfetes amb les reformes que s’hi estan fent però demanen representació al consell participatiu

 

L’AV de la Trinitat Nova i SAP Muntanya han visitat avui la residència i centre de dia Trinitat per comprovar l’estat de l’equipament. Les entitats van demanar un visita arrel les queixes que van rebre d’alguns familiars d’usuaris per manca de manteniment a les instal·lacions entre desembre i gener. Al febrer la residència la Trinitat ja va solucionar els problemes amb la calefacció, que afectava a una part de les habitacions. Ara les entitats han pogut veure com s’estan duent a terme reformes a l’equipament.  La residència s’ha compromès també a convocar en breu la constitució del consell participatiu, una eina de seguiment en la que les entitats volen ser-hi presents.

La directora de la residència ha rebut als dos representants de les entitats que van sol·licitar la visita: l’AV de la Trinitat Nova i a la plataforma SAP Muntanya, que agrupa un gran nombre d’associacions i entitats del districte en defensa de la millora de l’atenció sanitària.  Ambdues persones han sortit satisfets de la visita.  “Hem comprovat que els problemes que hi havia quan vam venir aquí a principis d’any amb la calefacció ja estan resolts. – explica Ramon Casas, president de l’AV de la Trinitat Nova –  Sortim bastant contents perquè veiem que s’està reformant una mica la residència. Tot i que no sabem si és perquè ho hem demanat nosaltres o perquè ells ja ho tenien en compte.” La directora del centre Cristina Patón ha explicat que hi ha diverses actuacions en marxa com ara “els paraments d’algunes de les plantes, un tema de pintura, i un tema de coses que no es veuen, que són de mecanisme intern.” A més, s’ha anunciat que la Generalitat renovarà properament el mobiliari del centre.

Des de la residència també se’ls ha informat que dilluns, coincidint amb les celebracions de Sant Jordi, s’obrirà el procés amb les famílies per reactivar el consell de participació de l’equipament.  Aquesta era una de les demandes de les entitats i usuaris. “Hem tingut experiències negatives amb altres residències del districte, és per això que els hi hem fet arribar la necessitat que les entitats veïnals i el SAP Muntanya puguem estar també en el consell participatiu.  – comenta Trini Cuesta, membre de la plataforma SAP Muntanya –  Si tot funciona no hi ha d’haver cap problema ni cap por a la participació de tothom.” En aquest sentit, des de la direcció de la residència no ha mostrat cap inconvenient tot i que ha emplaçat els veïns a tramitar el permís a través de la Generalitat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies