Nova sessió de l’Audiència Pública de Nou Barris

Els veïns de Porta i Ciutat Meridiana duran les seves demandes al govern del districte 

Està previst que avui els veïns de Porta i Ciutat Meridiana intervinguin a l’Audiència Pública de Nou Barris que se celebra a partir de les 19h a la Sala de Plnes de la Seu del Districte de Nou Barris (plaça Major de Nou Barris, 1). Els veïns de Porta demanaran al districte que intervingui per salvar la rambla de Porta. Segons el veïns, una promotora amenaça amb construir als terrenys que actualment ocupen els horts de Maladeta. D’altra banda les entitats de l’Ateneu la Bòbila reclamaran a l’Ajuntament que traslladi les seves activitats a un únic espai mentre durin les obres de l’equipament. Els veïns de Ciutat Meridiana també duran les seves demandes i queixes. A banda del tema dels desnonaments, els veïns també demanaran sol·lucions a la manca de comerç de proximitat a la part alta del barri. Dilluns, coincidint amb les celebracions de Sant Jordi, un grup de veïns va ocupar el mercat de Núria, tancat des de fa quatre mesos, amb la intenció d’impulsar una cooperativa veïnal per gestionar el mercat.

L’Audiència pública està oberta a tothom, de manera que s’hi pot tractar qualsevol tema d’interès municipal. En aquest sentit, qualsevol veí o veïna de Nou Barris pot participar-hi. La sessió es pot seguir també a través d’aquest enllaç.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies