El parc de la Guineueta estrena la remodelació de la part baixa del recinte

Les obres de rehabilitació continuen ara per la part central i superior de l’espai

Després d’uns mesos tancada al públic, els veïns i veïnes ja han pogut descobrir el nou aspecte de la part baixa del parc de la Guineueta. S’ha renovat el paviment i s’ha instal·lat nou enllumenat i xarxa de reg, però el que més crida l’atenció és la desaparició de les tanques, tant les que envoltaven el parc com les que encerclaven els parterres. També han desaparegut molts arbustos i una vintena d’arbres, en mal estat o que han estat replantats. L’escultura de la Guineu es troba ara nua dels arbustos que tradicionalment l’havien servit d’amagatall. El parc ha guanyat ara en sensació d’amplitud i visibilitat. S’han creat nous accessos, ja sense portes, al parc des dels barris de la Guineueta i de Verdum, millorant així la connexió de les dues zones. Dins el parc també s’han creat camins nous i s’han instal·lat rampes adaptades.

Les obres de rehabilitació del parc, un dels més antics i populars de Nou Barris, continua ara a l’espai central i avança cap al superior, que romanen ara tancats. És la zona infantil, on els jocs ja han van ser substituïts fa un temps, i la part alta on es millorarà l’àrea d’esbarjo per a gossos existent.

La renovació del parc estarà enllestida al darrer trimestre de l’any i compta amb un pressupost de dos milions d’euros per afrontar una de les actuacions més importants que s’han fet en aquest espai.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies