Obres de pavimentació al carrer de Montmajor

Les tasques afectaran el trànsit de vehicles aquest divendres

Fins al 4 de maig s’estan fent obres de millora del paviment del carrer de Montmajor, entre el passeig de la Peira i el carrer d’Aneto. Les obres van començar el passat dia 25 d’abril, i ara s’estan fent els treballs previst per poder pavimentar el carrer.  El proper divendres dia 4 de maig aquest tram de carrer es veurà afectat per un tall de trànsit. L’encreuament del carrer de Montmajor amb el passeig de la Peira quedarà afectat només de manera puntual, ja que es treballarà per meitats.  En principi l’àrea d’aparcament s’anul·larà durant tot el període d’obres.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies