Recollida gratuïta de ferralla i electrodomèstics a vuit barris de Nou Barris

La cooperativa Alencop, integrada per persones que recollien ferralla del carrer, aterra al districte

La Trinitat Nova, Porta, Verdun, la Guineueta, el Turó de la Peira, Can Peguera, Vilapicina i la Torre Llobeta i la Prosperitat són els vuit barris de Nou Barris on, d’ara endavant, la cooperativa Alencop recollirà a domicili, i de manera gratuïta, electrodomèstics i ferralla. En concret, es faran càrrec de ferros i derivats, residus d’aparells elèctrics i electrònics, piles, bateries, bombetes i fins i tot oli usat.

La cooperativa du a terme també altres tasques com el buidatge de naus, locals i pisos sota pressupost. L’horari d’atenció i de recollida de material és de dilluns a divendres de 9 a 20 h i dissabtes de 9 a 14 h. El servei es sol·licita mitjançant una trucada telefònica o un correu electrònic ( 93 611 92 01 – info@alencop.coop).

Alencop és una cooperativa d’iniciativa social, creada per donar resposta a un problema de recollida i tractament de residus als entorns urbans. Però també va néixer per garantir les condicions de vida d’un col·lectiu de treballadors immigrants en risc d’exclusió social.

Alencop té el suport de l’Ajuntament de Barcelona i Labcoop, una cooperativa de segon grau sense ànim de lucre dedicada a impulsar projectes d’emprenedoria social cooperativa. Amb aquest sistema cooperatiu i d’intervenció social es cobreixen les carències d’ocupació laboral i habitatge, i necessitats bàsiques com l’alimentació o la roba. També els permet regularitzar la seva situació gràcies a un contracte de feina.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies