La Cultura va de Festa es trasllada al parc del Turó de la Peira

La pineda acull avui la fira i les activitats de les entitats de Nou Barris

Un cop mes i com cada maig, les entitats del districte tenen avui -si la metereologia ho permet- una cita amb el veïnat per mostrar i celebrar la seva tasca quotidiana a l’edició número 38 de La Cultura Va de Festa. Aquest any la principal novetat és la ubicació. Les obres que estan rehabilitant el parc de la Guineueta han obligat els organitzadors a traslladar la festa fins al parc del Turó de la Peira. Allà hi podreu trobar, des de les 11h del matí les diverses paradetes i activitats, que podeu consultar en aquest enllaç. Abans, a les 10 h, arrenca una cercavila des del Centre Cívic Can Basté cap al parc.

L’edició d’enguany té com a lema “Construim barris sense odi. No al feixisme, No al masclisme, No al racisme”.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies