Consell de Barri de la Prosperitat

La sessió debatrà sobre pisos buits, noves línies de bus i el refugi del carrer de la Florida

S’ha iniciat una nova tanda de consells de barri i avui és el torn de la Prosperitat. De forma oberta a tot el veïnat, es parlarà de plans, projectes i actuacions previstos per al barri. La sessió començarà a les 19h a l’Escola Mercè Rodoreda, ubicada al carrer del Vesuvi, 35. A més de resoldre dubtes i demandes nous o pendents de la sessió anterior, l’ordre del dia debatrà sobre habitatge i mobilitat, a més d’informar sobre la troballa d’un refugi antiaeri durant les obres de reurbanització al carrer de la Florida. Fa un parell de setmanes que s’està netejant l’entrada la refugi per documetnar-lo, sota la supervisió d’experts municipals.

L’ordre del dia és el següent:

  1. Cens de pisos buits.
  2. Noves línies d’autobús
  3. Refugi del carrer de la Florida
  4. Precs i preguntes

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies