Comença la reurbanització de la plaça dels Jardins d’Alfàbia

Les obres milloraran el passeig i l’accessibilitat de l’espai

Ja han començat les obres que transformaran la plaça dels Jardins d’Alfàbia. Una actuació que té com a principal objectiu fer l’espai més accessible per al veïnat i l’entorn. En aquest sentit, s’eliminaran els desnivells existents i les barreres arquitectòniques, com ara les escales que envolten la sortida del metro Llucmajor, s’ampliaran les voreres en detriment de la línia d’aparcament del costat de la plaça, i s’implantarà una plataforma única a la rambla central de la plaça. També es renovarà l’enllumenat i la xarxa de clavegueram, i es col·locarà mobiliari urbà i nou arbrat.

De moment s’ha tallat al trànsit un dels dos carrers, el cantó Llobregat, que envolten la plaça, alhora que s’ha eliminat bona part de l’aparcament en superfície. En aquest tram es treballarà a la vorera i a la calçada. Un cop acabin aquestes obres, començarà la segona fase en el cantó Besòs, coincidint amb els mesos de menys trànsit, a l’estiu, així com, després la vorera. Finalment es reurbanitzarà la zona que envolta l’entrada de metro Llucmajor, per eliminar les escales i altres obstacles arquitectònics.  Tot plegat es preveu que estigui enllestit el mes de desembre.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies