Ensurt per unes esquerdes al carrer de la Florida per les obres de reurbanització

Els bombers determinen que afecten només als fonaments de la vorera, no als dels edificis

Dimecres va saltar l’alarma al carrer de la Florida quan van aparèixer unes esquerdes en una de les voreres, durant les tasques de reurbanització del carrer. Els bombers s’hi van desplaçar i van comprovar, però, que aquestes esquerdes no afecten l’edifici d’habitatges ni els seus fonaments, i que el problema es limita tan sols a la vorera que, aquesta sí, no tenia prou fonaments. Es tracta d’un carrer amb un gran desnivell entre les dues voreres i, per evitar mals majors, però, s’ha apuntalat la vorera superior i s’hi ha fet fonaments per suportar la vorera antiga. També s’ha omplert de sorra la rasa.

En descobrir-se les esquerdes, es va creure en un primer moment que la raó podria ser l’existència d’un refugi antiaeri, ja que s’ha descobert un vint metres més enllà d’aquesta rassa. Tanmateix els operaris i un arqueòleg van fer diverses comprovacions i no van trobar cap indici que hi pugui haver un refugi antiaeri en aquesta zona.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies