L’AV Verdun estrena local amb una festa

L’entitat veïnal celebra la nova etapa amb activitats familiars des de les 11 fins a les 20h

L’AV Verdun celebra avui oficialment la inauguració de les seves noves instal·lacions, ubicades al carrer del Robert Robert, 2. El local consta de dues plantes i s’ha reformat durant les darreres setmanes per un cost que s’apropa als 60.000 euros.  Al soterrani, on hi ha una sala polivalent, una altra de reunions, i un parell de magatzems, s’hi ha canviat el paviment i les portes. També s’ha renovat el sistema d’extracció d’aire i s’ha fet una posta a punt de la climatització. A l’escala s’han instal·lat leds, optimitzant el consum, i baranes adaptades per complir la normativa. I a la primera planta s’han ampliat els banys, a l’hora que se n’ha fet un d’adaptat. Finalment, s’han pintat també les dues plantes.

Es traslladen, doncs, des de l’espai que tenien fins ara al carrer de l’Artesania i han volgut celebrar aquesta nova etapa amb el barri, per donar-se a conèixer  i engegar amb força. Per això s’han preparat  activitats des de les 11 h del matí, amb un cercavila, fins a les 20 h, quan se sortejaran tres lots de jocs educatius donats per l’associació de comerciants Eix Nou Barris. el programa és el següent:

11h Cercavila pels carrers del barri
12h Jornada de portes obertes.
Exposició de fotografies de Ginés Cuesta
Performance a càrrec del grup Xerinola
Pica-pica

17h  Actuació de Sonriexnarices amb l’espectacle Date una Huerta
Tallers a càrrec de Tropezando con Suerte
18h  Berenar i jocs infantils
19h Teatre musical amb Xerinola
20h Sorteig de tres lots de jocs educatius donats per l’associació de comerciants Eix Nou Barris

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies