Noves parades obren i atreuen clients al Mercat de Ciutat Meridiana

Un aparador de productes fets a ma i una parada de fruita se sumen al bar traslladat de la part alta del barri 

 

Una de les parades del Mercat de Ciutat Meridiana s’ha convertit en un aparador de productes fets a mà per veïnes del barri. El mercat ha cedit aquest espai a les artesanes per afavorir l’entrada de nous clients a l’equipament. En breu obrirà també una parada de fruita i verdura. A més, s’està també en espera que s’adjudiqui una parada de pesca salada. A tot això, s’hi sumen també nous clients que ha atret el bar, que es va traslladar del Mercat de Núria fa uns mesos.

Els propietaris del bar de Núria van haver de marxar de la part alta del barri, quan el mercat va tancar les portes.  Fa un parell de mesos que s’hi van instal·lar a la part baixa del barri, al Mercat de Ciutat Meridiana, i han conservat bona part de la clientela. El bar i la terrassa han estat un dels factors que han ajudat a dinamitzar aquest equipament, que amb el temps havia reduït el número de parades. Una de les iniciatives per impulsar les compres és l’oferta de cuinar al bar amb els productes que els clients compren a les parades del mercat.  La propietària del bar, a més, ha traslladat també una altra iniciativa que tenia al Mercat de Núria; una parada expositor de productes fets a mà per veïnes del barri. A la parada es poden trobar roba i complements de ganxet, penjolls, arracades i altres productes artesanals.

A totes aquestes iniciatives se suma també el retorn de l’antic fruiter del Mercat de Núria al barri. En un principi va decidir traslladar el seu negoci al Mercat de l’Estrella, però finalment ha decidit tornar amb els clients de tota la vida i instal·lar-se al Mercat de Ciutat Meridiana. Està previst que la parada obri a finals de mes. A més, el mercat està pendent d’adjudicar una parada de pesca salada tot just davant de la parada dels productes artesans.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies