Comença la Festa Major de Nou Barris

El districte s’omple d’activitats i propostes fins al 21 de maig 

La Festa Major de Nou Barris arriba un any més carregada de propostes per gaudir d’un gran nombre d’activitats per a tots els gustos.  Algunes són de sobres conegudes: els jocs infantils a la plaça Major de Nou Barris, el mercat modernista o les mostres de comerç. Conviuen amb propostes esportives, culturals, musicals o gastronòmiques de tota mena.

Enguany els animals seran protagonistes d’un parell d’actes. Avui dimarts hi haurà l’exhibició canina i el passeig a cavall de la Guàrdia Urbana. Dilluns 21 es farà la VI Festa dels animals amb  desfilada de mascotes del barri inclosa. Destaca també la festa es farà el dissabte 19 de maig amb les escoles i que inclourà taller, jocs i animació infantils i paradetes dels centres. La cursa i la caminada inclusives, el ball de foc, la trobada gegantera, els matí casteller o la festa Ubuntu, són altres propostes. Un dels plats forts i novetats d’enguany és concert per la llengua que es farà a l’antic camp de futbol de Ciutat Meridiana, i que dissabte 19 de maig aplegarà músics com La Iaia o Mishima entre les 18 h i les 3h.

Com ja va sent habitual en els darrers anys moltes de les activitats que hi ha preparades estan adaptades a persones amb discapacitat.  Podeu consultar les activitats al programa de Festa Major de Nou Barris.  La portada del programa, i el cartell de la festa, és obra dels alumnes de cinquè de primària de l’Institut Escola Antaviana, a Roquetes.

 

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies