Després del Dia de les Escoles, arriba el pregó de la Festa Major de Nou Barris

Amparo Iturriaga, presidenta de l’AV Roquetes, és la pregonera d’enguany en un acte amb la Banda Municipal de Barcelona

La Festa Major de Nou Barris ens porta des d’avui i fins al dilluns, el gruix més important del programa. Podeu consultar tots els actes al web, però us destaquem que aquest vespre el pati de la Seu del Districte acull el pregó a càrrec d’Amparo Iturriaga, lluitadora veïnal, presidenta de l’AV Roquetes i una de les impulsores, entre d’altres moltes iniciatives, del taller de costura Més per Menys i la Roquetes Fashion Week, que enguany ha estat premiada dins el actes del Dia de la Dona. El pregó se celebra a les 19.30h, en l’intermig del concert de la Banda Municipal de Barcelona. A la nit trobareu el ja tradicional espectacle sincronitzat de llum, aigua i música a la Font Màgica Manuel de Falla, al parc de Serra Martí (Canyelles). La música la posen en directe els integrants de la Banda Simfònica Roquetes-Nou Barris. I a la plaça Major es podrà ballar al ritme de The Show Time.

Ahir la festa major va viure el Dia de les Escoles. Els diversos centres van participar en bona part dels actes programats. Entre ells, la mostra del projecte Mus-e (a la fotografia una de les escoles participants) d’activitats artístiques que afavoreixen la integració social educativa. Els alumnes de quatre escoles i un institut de Nou Barris van pujar avui a l’escenari de l’Ateneu Popular per mostrar una part important del que aprenen a les aules: com les arts escèniques poden transformar el món i canviar el seu futur.  El projecte Mus-e treballa des de fa anys a les escoles públiques de la ciutat valors com la cohesió social, la creativitat o la convivència a través de les arts. Ho fan dins l’horari lectiu amb artistes professionals i d’una manera que facilita que el centre escolar pugui continuar autònomament amb el projecte després d’un temps. Gràcies al projecte els alumnes aprenen el valor de l’esforç i milloren la seva autoestima. Sota la premissa que les arts escèniques esdevenen una eina important per contribuir a canviar món, la Fundació  Yehudi Menuhin empodera els més petits i els ajuda a creure en un futur millor.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies