Concerts de Mishima, Joan Garriga, La Iaia i Mazoni a Ciutat Meridiana

El festival de la Plataforma per la Llengua es fa en paral·lel a la Fira Modernista i la Trobada Gegantera

Avui és un dia gran a Nou Barris per la quantitat d’actes culturals i festius que s’hi celebren i més d’un tindrà greus problemes per elaborar l’agenda de la jornada. L’esdeveniment estrella del dia és, sens dubte, el concert «Fes-te Meridiana. El català, llengua comuna»  que porta a l’antic camp de futbol de Ciutat Meridiana (situat a l’avinguda dels Rasos de Peguera, 55) alguns dels grups de la millor música en català, amb les actuacions de Mishima, Joan Garriga (La Troba Kung Fú), La iaia, Mazoni, Koers i Ruc’n’Roll. A més, l’entrada és gratuïta i des de les 17h també hi haurà activitats infantils i d’una mostra d’entitats i associacions del barri. Teniu més informació i els horaris al web del concert.

Mentrestant la Festa Major de Nou Barris arriba a un dels dies grans amb multitud d’activitats. Teniu totes les dades al programa de festes que ha publicat l’Ajuntament, però us en destaquem algunes, com ara la Fira Modernista que novament torna a la plaça Major i a la Seu del Districte, que es tornarà a visitar amb guies teatralitzats.  A la tarda es viurà la 6a Trobada Gegantera, amb una cercavila que sortirà a les 18h de la marquesina de la via Júlia i arribarà a la plaça Major.

I la plaça també s’omplirà també d’activitats infantils, com jocs gegants i circuits de sensibilització amb les persones amb diversitat funcional,  i els espectacles de la Festa de les Escoles Públiques del districte al matí i la Festa Ubuntu a la tarda.

No hi faltarà tampoc la Mostra de Comerç, i les puntes de coixí contrastarà amb les tecnologies ·D del taller de l’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana. La nit serà per a les cançons de Serrat interpretades per Toni Carló.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies