Jornada d’esport, castellers, diables i blues a la Festa Major

La 32a Cursa Popular de Nou Barris afectarà el trànsit d’alguns carrers fins a mig matí

En una festa major és tan típic ballar als concerts com córrer en una cursa, i a Nou Barris fa 32 anys que tenim una al programa. la 32a edició de la Cursa Popular de Nou barris recorrerà avui, des de les 9.30h, deu quilòmetres dels carrers del districte, que seran tallades al trànsit mentre passin els corredors i corredores. Es tracta d’una cursa inclusiva, que també té una versió infantil, adaptada i fins i tot una caminada popular, la número 14, a les 10h per a qui no es vegi amb forces de córrer. Si preferiu el bàsquet, durant tot el matí el SESE  organitza partits al carrer a la plaça del Virrei Amat.

Un cop activat el cos, les activitats festives continuen amb jocs gegants infantils, la segona jornada del Mercat Modernista, entre altres. D’avui destaquem també la jornada de cultura popular. A partir de les 12h podreu animar i fer pinya als Castellers de Barcelona i els Bordegassos de Vilanova per tal que aixequin els seus millors castells a la plaça Major de Nou Barris. Al mateix temps els més petits poden particiar en els taller infantils dels diables al Parc Central. Els més grans del Grup de Foc de Nou Barris s’encarregaran del ball de foc a les 20.30h amb un recorregut entre la plaça Major i el Parc Central.

I si voleu un ambient més musical, teniu el Pícnic de Blues al Parc central a partir de les 17h, el campionat de breakdance de les Basses i el ball de l¡Orquestra Taxman aquesta nit a la plaça Major. A més, la Seu del Districte es convertirà en un teatre per a la representació de l’obra de teatre Pic Nic, de Fernando Arrabal (és gratuït però cal reservar a la recepció de Districte) a les 19h. una obra adaptada per a persones amb diversitat funcional.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies